Set Kesihatan Optimum Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee membantu anda untuk menjalankan tugas harian dengan lebih aktif dan berkualiti. Jagalah kesihatan anda hari ini untuk menjamin masa depan yang bahagia.

Set Menyusu Shaklee

Menyusukan bayi memang saat yang indah. Tanda kasih sayang ibu dan anak. Hinggakan Allah s.w.t ada menyebut tentang penyusuan badan di dalam al quran. Dapatkan set penyusuan lengkap Shaklee.

Set Kurus Shaklee

Set Slim Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Set kurus Shaklee bukan saja menolong menurunkan berat badan malah menambahkan susu badan.

Set Kesihatan Kanak - Kanak

Set kesihatan kanak-kanak membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak, kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.

Set Kecantikan & Rawatan Kulit

Set kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set ini khas untuk menyelesaikan masalah pada wajah samada kulit normal atau bermasalah. Terbahagi kepada dua iaitu NutriWhite & Enfuselle.

SET SIHAT SHAKLEE

SET HAMIL, MENYUSU DAN BERPANTANG

Saya suka semua set ni. Walaupun saya belum lagi berpeluang menikmati vitamin-vitamin ini semasa mengandungkan ketiga-tiga anak saya, tapi saya mengamalkan semua vitamin-vitamin ini sekarang.

Nak buat macam mana, dulu saya belum kenal dan jatuh cinta sama itu Shaklee...hehe

Alhamdulillah, kini saya berpeluang memberi yang terbaik buat ketiga-tiga anak saya dengan memberi mereka Set anak pintar iaitu Meal Shakes, Omega Guard dan Chewable Vitamin C.

Saya masih menyusukan anak yang ketiga, jadi set ibu menyusu ini memang saya amalkan sejak mengenali Shaklee. Alhamdulillah, susu sentiasa ada dan anak saya kerap menyusu di kedua-dua belah.

Saya sangat teruja dengan set menyusu Shaklee sebab, badan kita bukan sahaja akan lebih bertenaga malah dapat keistimewaan lain lagi iaitu kulit jadi licin, lebih anjal, tidak mudah mengantuk, jarang demam, jarang sakit kepala dan bermacam-macam lagi manfaat yang saya perolehi.

Gabungan ESP+Vitamin+B Complex juga boleh dijadikan set kecantikan. Ermm untung kan!!

Saya pakar dalam memberikan konsultasi tentang set hamil, penyusuan dan berpantang. Untuk maklumat lanjut, hubungi 

Azu Naurah 
012 670 5753

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Business Related about Shaklee

Oprah Dedicates Her To Shaklee

Shaklee US Tidak Sumbang Israel