Set Kesihatan Optimum Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee membantu anda untuk menjalankan tugas harian dengan lebih aktif dan berkualiti. Jagalah kesihatan anda hari ini untuk menjamin masa depan yang bahagia.

Set Menyusu Shaklee

Menyusukan bayi memang saat yang indah. Tanda kasih sayang ibu dan anak. Hinggakan Allah s.w.t ada menyebut tentang penyusuan badan di dalam al quran. Dapatkan set penyusuan lengkap Shaklee.

Set Kurus Shaklee

Set Slim Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Set kurus Shaklee bukan saja menolong menurunkan berat badan malah menambahkan susu badan.

Set Kesihatan Kanak - Kanak

Set kesihatan kanak-kanak membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak, kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.

Set Kecantikan & Rawatan Kulit

Set kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set ini khas untuk menyelesaikan masalah pada wajah samada kulit normal atau bermasalah. Terbahagi kepada dua iaitu NutriWhite & Enfuselle.

TESTIMONIAL

Menjamin Keberkatan dalam Perniagaan

Mencipta testimoni

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca-pembaca blog azunaurah yang diingati. Semoga kalian semua berada di dalam lindungan dan rahmat kasih sayang Allah.

Hari ini sayaa ingin kongsikan sedikit panduan untuk kita terus menjamin keberkatan dalam setiap perniagaan yang kita jalankan.

Ianya adalah berkisar tentang testimoni. Mencipta testimoni yang mengakui kehebatan program yang dikendalikan atau barang yang dijual, sedangkan ia hanyalah rekaan sendiri sahaja. Mungkin ramai akan terpengaruh hasil testimoni yang begitu hebat tadi padahal ia hanyalah tiruan.

Ketika itu, perniagaan orang ini menjadi hilang berkat dan haram pendapatannya.

(Petikan daripada majalah Solusi isu 21: oleh Ustaz Zaharuddin Abd. Rahman)

Di sini saya suka menegaskan bahawa segala perkongsian yang saya catatkan di blog azunaurah ini adalah hasil daripada penggunaan diri saya sendiri dan kawan-kawan saya ke atas produk Shaklee dan ia bukanlah omongan kosong tanpa merasai sendiri apakah kelebihan dan keistimewaan sesuatu produk yang digunakan.

Bagi anda yang ingin mencuba sendiri sebarang produk Shaklee, boleh hubungi saya seperti no yang tertera....012 670 5753

Dengan setiap pembelian yang dibuat bersama saya anda layak untuk mendapat konsultasi secara PERCUMA.....

*SET SLIMMING
*SET KECANTIKAN
*SET ANTI PENUAAN
*SET KENCING MANIS
*SET DARAH TINGGI
*SET BERSALIN
*SET KESIHATAN OPTIMUM
*SET GASTRIK dan banyak lagi...

Azu Naurah
012 670 5753
*********************************************************************************

Testimoni Shaklee Collagen Powder


Testimoni GLA Complex


Testimoni Gentle Action Makeup Remover


Testimoni Set SlimmingTestimoni Set Kecantikan Shaklee (ESP, Vitamin C, Vitamin E)


Set Berpantang Shaklee (Set kesihatan Optimum)


Masker Alfalfa, Vitamin C dan Vitamin E

Testimoni Vitamin C dan Vitamin ETestimoni Set Slimming dan Set Kecantikan 
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Business Related about Shaklee

Oprah Dedicates Her To Shaklee

Shaklee US Tidak Sumbang Israel