Set Kesihatan Optimum Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee membantu anda untuk menjalankan tugas harian dengan lebih aktif dan berkualiti. Jagalah kesihatan anda hari ini untuk menjamin masa depan yang bahagia.

Set Menyusu Shaklee

Menyusukan bayi memang saat yang indah. Tanda kasih sayang ibu dan anak. Hinggakan Allah s.w.t ada menyebut tentang penyusuan badan di dalam al quran. Dapatkan set penyusuan lengkap Shaklee.

Set Kurus Shaklee

Set Slim Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Set kurus Shaklee bukan saja menolong menurunkan berat badan malah menambahkan susu badan.

Set Kesihatan Kanak - Kanak

Set kesihatan kanak-kanak membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak, kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.

Set Kecantikan & Rawatan Kulit

Set kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set ini khas untuk menyelesaikan masalah pada wajah samada kulit normal atau bermasalah. Terbahagi kepada dua iaitu NutriWhite & Enfuselle.

ORDER

1. Emailkan pesanan ke azunaurah@gmail.com atau zurin_1102@yahoo.com atau wadhihannaurah@hotmail.com. Untuk respons yang cepat, sms/whatsapp ke no Azu Naurah 012-670 5753

2. Setelah terima jawapan dari saya, bank in bayaran ke akaun berikut:
No akaun Maybank: 151342100247 atau Bank Rakyat: 220111483005 atau Bank Islam: 14171020001131
(Semua atas nama Zurina Binti Sarlan)

Kemudian, emelkan bukti pembayaran ke azunaurah@gmail.com atau zurin_1102@yahoo.com atau wadhihannaurah@hotmail.com atau ke Whatsapp dengan cara print screen bukti pembelian atau notis pembayaran.

3. Setelah bayaran diterima, saya akan poskan pesanan dengan segera. Penghantaran mengambil masa 2-3 hari bekerja.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Business Related about Shaklee

Oprah Dedicates Her To Shaklee

Shaklee US Tidak Sumbang Israel