Set Kesihatan Optimum Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee membantu anda untuk menjalankan tugas harian dengan lebih aktif dan berkualiti. Jagalah kesihatan anda hari ini untuk menjamin masa depan yang bahagia.

Set Menyusu Shaklee

Menyusukan bayi memang saat yang indah. Tanda kasih sayang ibu dan anak. Hinggakan Allah s.w.t ada menyebut tentang penyusuan badan di dalam al quran. Dapatkan set penyusuan lengkap Shaklee.

Set Kurus Shaklee

Set Slim Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Set kurus Shaklee bukan saja menolong menurunkan berat badan malah menambahkan susu badan.

Set Kesihatan Kanak - Kanak

Set kesihatan kanak-kanak membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak, kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.

Set Kecantikan & Rawatan Kulit

Set kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set ini khas untuk menyelesaikan masalah pada wajah samada kulit normal atau bermasalah. Terbahagi kepada dua iaitu NutriWhite & Enfuselle.

Sunday, 6 September 2015

5 SEBAB KENAPA SAYA SUKA ESP

Pastinya anda teruja bilamana protein yang anda ambil setiap hari dapat memberi kesan terbaik kepada tubuh anda.

Inilah antara sebab kenapa saya menggemari ESP yang saya ambil setiap hari sepanjang 2 tahun mengenalinya.

1. Awet Muda: Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Dengan pengambilan yang kerap inilah ia menjadi kunci kepada awet muda.

2. Baik untuk hormon: Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3. Kulit Remaja: Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mempercepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

                                               


4. Pembekal Tenaga: Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

5. Memperbaiki Pigmentasi: Wow! Bahagian ni mesti ramai para wanita di luar sana suka. Al-maklum apabila umur kita meningkat maka bintik-bintik hitam atau pigmentasi ini semakin bertambah. Selain itu, ia memperbaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, memperbaiki masalah kedutan dan kesan tua.

Mengapa anda masih berfikir panjang lagi setelah anda banyak berhabis duit untuk mendapatkan manfaat sebegini rupa??

Jom ESP!! Saya sudah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Business Related about Shaklee

Oprah Dedicates Her To Shaklee

Shaklee US Tidak Sumbang Israel