Set Kesihatan Optimum Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee membantu anda untuk menjalankan tugas harian dengan lebih aktif dan berkualiti. Jagalah kesihatan anda hari ini untuk menjamin masa depan yang bahagia.

Set Menyusu Shaklee

Menyusukan bayi memang saat yang indah. Tanda kasih sayang ibu dan anak. Hinggakan Allah s.w.t ada menyebut tentang penyusuan badan di dalam al quran. Dapatkan set penyusuan lengkap Shaklee.

Set Kurus Shaklee

Set Slim Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Set kurus Shaklee bukan saja menolong menurunkan berat badan malah menambahkan susu badan.

Set Kesihatan Kanak - Kanak

Set kesihatan kanak-kanak membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak, kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.

Set Kecantikan & Rawatan Kulit

Set kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set ini khas untuk menyelesaikan masalah pada wajah samada kulit normal atau bermasalah. Terbahagi kepada dua iaitu NutriWhite & Enfuselle.

SENARAI PRODUK

LOGO HALAL

(Menjawab persoalan kenapa tiada logo HALAL di setiap botol Shaklee)

Sijil Halal Shaklee dikeluarkan oleh Jabatan Agama Islam US (ISA). Itulah sebabnya di setiap botol tiada logo kerana sijil telah dikeluarkan dan di dalam sijil tersebut dinyatakan sekali nama setiap produknya...

(Kenapa tiada logo halal JAKIM?)

JAKIM hanya keluarkan sijil atau logo HALAL untuk produk yang dihasilkan di dalam Malaysia sahaja.

Untuk keluarkan sijil atau logo halal tu pihak JAKIM perlu pergi ke premis yang keluarkan produk tersebut. Ada banyak lagi premis yang minta disahkan HALAL di Malaysia masih dalam dalam senarai menunggu. Semuanya diserahkan kepada pihak berwajib untuk mengeluarkan sijil HALAL.

JAKIM sangat menitikberatkan tentang isu HALAL ni. Sekali sudah diiktiraf halal tapi jika sekiranya tak halal, company pengeluar boleh disaman berjuta2 dolar. Shaklee sendiri mohon HALAL ni dalam group.

That's why keluar sijil. Kalau tengok produk2 lain yang dijual di farmasi pun xde cop halal.

Shaklee dikilangkan di luar negara. Di luar negara pun ramai orang Islam kan. Takkanlah company besar macam Shaklee yang dah 50 tahun di dunia tak menjaga kepentingan masyarakat dan pengguna Islam mereka.

Jom tengok sijil HALAL Shaklee...Oh ya, Shaklee ni bukan hanya ada sijil HALAL sahaja, malah sijil KKM pun ada tau. Anda boleh semak di Biro Farmasiutikal Malaysia.

Mesti anda tertanya-tanya tentang ISA atau Islamic Services of America ni. Sebenarnya ISA ini adalah sebuah badan pensijilan halal terkemuka di Amerika Syarikat dan Amerika Utara yang diiktiraf antarabangsa dalam setiap sektor industri halal termasuk daging dan ayam, penyembelihan dan perkhidmatan pengeluaran.

Sekian sahaja dari saya untuk hari ini. Ingin menjadi ahli Shaklee yang tentunya sangat banyak faedah?

Hubungi saya segera di talian 012 670 5753

Fast Action Fast Result.....:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Business Related about Shaklee

Oprah Dedicates Her To Shaklee

Shaklee US Tidak Sumbang Israel